Használt targoncák


Szeretné vállalkozása időszakos anyagmozgatási munkáit hatékonyabbá tenni? Jó volna, ha mindig kéznél lenne egy targonca, de ebbe nem szeretne túl sok pénzt fektetni? Úgy érzi, hogy egy költséges új targonca nem lenne kihasználva? Ebben az esetben érdemes elgondolkodnia a használt villástargonca vásárlásán. Hiszen egy jó állapotú, és megfelelően felújított használt targonca a minőség és a megjelenés tekintetében is megközelítheti az új gépeket, így ugyanazt az igényt kielégítheti, ugyanakkor ára lényegesen kedvezőbb annál. Ráadásul, mivel a használt targoncák már kipróbált darabok, így biztosan nem fog szériahibás terméket kifogni.

Amennyiben megbízható forrásból kíván használt targoncát vásárolni, forduljon hozzánk!

Kiváló műszaki paraméterekkel rendelkező, jó minőségű használt targoncákat kínálunk Önnek, kedvező áron. Használt targoncáink teljes körű átvizsgáláson és felújításon esnek át. Nagy hangsúlyt fektetünk a gépek biztonságos működésére. Teljes dokumentációval és műszaki vizsgával értékesítjük azokat. Az általunk forgalmazott használt targoncákra 3-6 hónapos, teljes körű garanciát vállalunk. A targoncák megtekinthetők és kipróbálhatók telephelyünkön.

Az alábbiakban megtekintheti használt targonca választékunkat. Bízunk benne, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő targoncát kínálatunkban.

Balcancar Record 2

Azonosító: 10 - Feltöltés dátuma: 2018-05-20
Évjárat: 1996
Terhelhetőség: 2,5 t
Üzemanyag: Diesel

Ár: 1.000.000 Ft