Targonca szerviz


Eseti hibajavítás

A targoncák, mint bármely más gép, előbb-utóbb meghibásodhatnak. Ha elromlott a targoncája, nem kell feltétlenül lemondania róla, és újat vásárolnia, hiszen sokkal gazdaságosabb megoldás lehet a szakszerű javítása, ami után gépe olyan lehet, mint újkorában! Márka független targonca szakszervizünk szinte bármilyen típusú és évjáratú targonca javítását vállalja. Illetve meg tudjuk mondani, ha a targonca állapota miatt már nem érdemes új alkatrészt vásárolni hozzá.

  • Emelőszerkezet javítása
  • Hidraulika-rendszer javítás, felújítás
  • Hidromotor javítás
  • Váltómű, differenciálmű javítás
  • Futómű javítás, gumi csere
  • Fék, kormányszerkezet javítása
  • Világítás, jelzőberendezések javítása

Megelőző, rendszeres karbantartás

Ha szeretné, hogy targoncája megbízható társa legyen, és hosszú évekig szolgálja az Ön vállalkozását, ne feledkezzen meg a karbantartás fontosságáról. A rendszeres karbantartás biztosítja az üzembiztos működést, csökkenti a váratlan meghibásodás esélyét, és általa a gépek javítási költségei nagymértékben csökkenthetők. Karbantartási szerződés keretében az olaj-, és szűrőcserék, zsírzások elvégzése mellett rendszeresen ellenőrizzük partnereink gépeinek műszaki állapotát, így még időben kiszűrjük azokat a kialakulóban lévő problémákat, amelyek később nagyobb gondot okozhatnának.

Motorfelújítás

Vállaljuk diesel, benzin, benzin-gáz üzemű targoncák, emelőgépek, homlokrakodók, mezőgazdasági gépek, stb. motor felújításást, ki- és beszerelését, adagolók javítását.

Mobil szervizszolgáltatás, helyszíni javítás

Törekszünk arra, hogy a javítást lehetőség szerint akár a megrendelő telephelyén elvégezzük, így megtakarítható a szállítás művelete, és a targonca gyorsabban tud újra munkába állni. Ehhez megfelelően felszerelt szervizautóval rendelkezünk.

Alkatrészek beszerzése

A targoncán elhelyezett adattábla alapján bármely targoncához beszerezzük a szükséges új alkatrészt, A-Z-ig, 1-3 nap alatt.

Hibás targoncák műhelybe- és visszaszállítása

Amennyiben a targonca helyszínen történő javítása nem lehetséges, akkor a műhelyünkbe szállításában, és a javítás utáni visszaszállításában is segítséget tudunk nyújtani.

Cseretargonca a javítás idejére

Igény esetén a javítás idejére cseregépet tudunk biztosítani ügyfelünknek.